Wednesday, October 21, 2015

~ KHM agro farm ~

assalamualaikum and hi.

sambungan review kedai makan di Cameron Highlands.

di pagi yang indah, ai pun bangun awal.
tiba2 teringat scones.
sebab malam sebelumnya ai ternampak review dalam foursquare.
scones everywhere.
dan come out lah cafe seperti tajuk di atas.

disebabkan ai macam dah makin pro jalan Cameron, Cafe ni senang ja cari.
dekat kg taman sedia.
kalau dari tanah rata, masuk simpang homestay taman sedia tu.
kalau dari Brinchang, masuk simpang iris hotel.
jalan straight ja, mesti jumpa Cafe ni tepi jalan.

homemade ice cream, RM 3.
scones set, RM15.
dapat 4 ketul scones with strawberry and whipped cream.
satu teko teh panas.

ice cream tu biasa ja.
sedap tapi ai lagi suka dekat al mashoor.

scones tu boleh tahan.
makan dengan teh dan pemandangan indah.
mabeles.
haha.



nikmati lah gambar makanan di atas. 

till then. 

sekian. 

diam! 

.: E.N.D :. 

~ malas mode ~



2 kOmentar:

merahitujambu said...

lama x singgah sini..sihat ke?

~miszirdawaty~ said...

Hei puan merahitujambu,
Lama kita X Update kan. Hihi.
Alhamdulillah sihat.
Kamu?

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey