Sunday, November 15, 2015

~ 15112015 ~

assalamualaikum and hi. 

a few days back, ai pergi appt gigi. 
once in two months. 

masuk bilik doc ja, dia cakap saya rasa awak macam susah nak menutup mulut. 
kena cabut gigi ni. 
dan muka ai terus berubah. 
doc pun pandai juga tackle, dia cakap bukan buat sekarang. 
kita ambil acuan dulu, tengok mana satu gigi yang terpilih. 
bukan harini. 
lega sikit. 

tapi since haritu till today, ai asyik fikir gigi hilang. 
oleh itu, Damon tidak menyelamatkan gigi iolls. 
sebab tiada space untuk gigi ai align perfectly. 
even proses potong sikit gigi If am not mistaken, ipr, pun tidak dapat menyelamatkan nya. 
ayuh lah bersedih. 

sebenarnya bukan rasa takut. 
tapi more too sayang gigi. 
sudah lah gigi tacantik lagi. 

oh, experience ambil acuan semasa pakai braces sangat tidak best. 
sakit oi. 
lenguh rahang ni sebab kena nganga lama.
😅

oleh itu, ai sedang prepare mental dan fizikal untuk di cabut gigi next week. 
doakan ai berjaya. 
:) 

till then. 

sekian. 

diam! 

.: E.N.D :. 

~ unstable~ 

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey