Thursday, September 2, 2010

~ini boleh mendatangkan marah~

mahu share something.

eventhough kita xsuka dgn seseOrang atau sesuatu tempat, jangan lah cOndemn lebih2 kan.
*macam penah plak aku kutuk orang lebih2.haha*

sebagai contoh di bawah.
ekceli banyak lagi contoh laen.
tapi aku mo HIGHLIGHT benda ini.

sumber: sini.

sensitiviti negeri da nih.
if da xsuka tuh, jangan cakap lebih2.

wahai encek LUCA LUCAS,walaupOn SABAH tiada SHOPPING MALL seperti JUSCO yg ada 4 di JOhOr BAHRU, TESCO yg ada 5, GIANT yg ada 8 dan lain2 tuh, KAMI ada BUDI BAHASA.

apalah yg dibanggakan sangat dengan TRAFFIC JAM tuh.
selain menghabiskan minyak, membuang masa, tiada faedah yg boleh didapati dari benda itu.
if kamu mahu sangat TRAFFIC JAM, sila pergi ke JALAN UMS-KK pada waktu PEAK iaitu 700am-830am dan 430pm-600pm.

dan pasal GAJI.
bukan lah RAKYAT SABAH yg menentukan GAJI ko.
kO yg xpandai cari KERJA berGAJI TINGGI.
nasihat aku, buat SIDE INCOME.
konpom ko bley dapat GAJI TINGGI.

next, statiOn bus and PENGIKTIRAFAN BANDARAYA.
adakah semua STATION BUS di SEMENANJUNG itu TERLALU BAGUS?
experience aku, BANYAK PENIPU boleh didapati di situ.
facilities pon lebih kurang ja kan.
we're dOing some improvement pOn.
BANDARAYA pula, aku rasa WE DESERVE IT.
KOta KInabalu semakin MAJU lah.
kami xmundur ke belakang pOn.
erh.

apa2 pOn, i mmg SALUTE u lah encek LUCA LUCAS.
silalah kutuk SABAH lagi.
menaikkan kemarahan n sensitiviti sangatlah bagus untuk kamu.

tahniah diucapkan.
mungkin selepas ini, akan ada group 'KAMI BENCI LUCA LUCAS DAN MAHU DIA MINTA MAAF KEPADA RAKYAT SABAH'.

oh, kurang pahala.

sekian.

diam!

.:END:.

~mencurahkan apa yg terpendam~

5 kOmentar:

Uruchimaru @ kf said...

adkh itu incik luca itu urg jb?hambe x ngaku beliau urg jb klu begitu kelakuannye!!!!

Nurul Aima Hj Kaim said...

mungkin dia bukan org JB..sj ja laga-lagakan org JB ma KK..kalu dia org JB mungkin dia org JB yg terpinggir...kesihan...

Bit Zamri said...

suka nya mereka main kutuk2 je kan dalam fb..
nak cari publisiti ke ape..ntah..

$RauLZaiDi$ said...

bikin panas....

~miszirdawaty~ said...

kf: sy pOn xtaw, xdpt la search page dia,
><

k.aima: 2la pasal, ntah apa2 ja di buatnya, mcm la kena puji kan,
><

zarifah: i sokong u!

encek raulzaidi: kan2!

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey