Thursday, December 13, 2012

~Burger Bakar Kaw Kaw~

gerai burger ini terletak di Seksyen 2, Wangsa Maju.
senang maw cari, di mana ada orang baris panjang, di situ lah gerai nya.
berdekatan gerai ni ada gerai Char Kueh Teow.
gerai ni betul2 dekat simpang.

sistem gerai ni senang.
berbaris untuk order.
pilih apa yang dimahukan.
dan hanya bagitaw makan sana or take away.
done.

malam tu, kami order seperti gambar di bawah.


me : Chicken Cheese set meal. [chicken cheese burger + 2 sausages + drink]
it cost RM11.

ummy: Beef set meal. [beef burger + 2 sausages + drink]
it cost RM10.

gg: Beef Cheese only cost RM 8.50.

my chicken cheese burger.

servis memang cepat.
dan agak kagum di situ.
tapi yang xbest, sebab dia cepat adalah kerana burger ni macam sudah kena masak 15mins ago.
cold and not so nice on my tongue.

makan dan makan dan hayati serta hayati lagi burger ni.
i cant feel SEDAP tu.
maybe i should go to mcD and get my regular mc chicken.
*kecewa*

sebab kehambaran rasa burger ini, aku rasa benda ni sangat mahal.
but, thanks to the drink.
its superb and i love it.
itulah penyelamat kepada rasa yang hambar.

ini adalah personal thought.
so, if u have different review from me, dont try to bash me.
lidah lain2 kan?
:)

apa2 pun, good effort utk menjayakan burger bakar.
aku akan ke mcD sahaja selepas ini.

sekian.

diam!

.:END:.

~achum!~

0 kOmentar:

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey