Friday, January 14, 2011

~penyeluk saku~

2nd day in Kuching dan duit aku dicuri.

1stly, aku mengaku that my mistake sbb simpan duit dlm poket blkg.
seriously, selama 10tahun aku jalan kat KL, simpan wet kat poket blkg, xpernah kena seluk saku.
then, 2nd day in Kuching aku kena seluk.
benci!

kejadian berlaku di dalam bangunan Parkson.
aku berjalan keluar dari Lea Sport Centre.
tiba2 sorg laki tegur brg jatuh, aku tgk tiada.
heran.
then, tiba2 kad aku jatuh.
tros, sorg pmpuan plak tegur brg jatuh lg.
aku tgk tiada pon, tapi tiba2 ada kad jatuh.
lepas tuh aku cek poket, my money GONE!
im doomed!

cerita ini complicated k.

parents aku marah sebab kenapa letak wet kat poket blkg.
tapi, tadi aku berjalan merata bendar kuching teda plak orang seluk saku.
dalam parkson yg kecik tuh pulak ada org gitu.

dan aku doakan orang tuh eksiden mati terus.
kejam kan.
tapi, hukum Tuhan tuh mmg cepat.

sekian.

diam!

.:END:.

~aku emo~

3 kOmentar:

ainShahajar said...

tak best la kalo mati terus

kasi seksa dulu laa

cian ko... kene wat IC baru ek

takpelah.. menda dah nak jadi kan

Uchi kay-f @hmad said...

kejam betul curi duit kena mati terus aiyah!

~miszirdawaty~ said...

ain: duit je die amek,
isk~
IC selamat.

kf: ptt kena sula org th,
:(

 
blog template by suckmylolly.com : background image by Patrick Hennessey